Veel slachtoffers op komst in 'Fear the Walking Dead'

Fear the Walking Dead is op Prime Video gestart aan het tweede deel van seizoen zeven.

Bram de Groot, 18-04-2022 07:50

The Vic-tatorship zal niet zonder slachtoffers zijn in seizoen 7 van Fear the Walking Dead. De serie keerde gisteren terug op de Amerikaanse zender AMC en er is te zien hoe Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey) en Morgan Jones (Lennie James) in de tweede helft van het seizoen oorlog voeren tegen Victor Strand (Colman Domingo) om zijn toren te veroveren.
De welvarende Victor overleefde de nucleaire explosies en de radioactieve neerslag die Texas heeft verwoest in seizoen zes door te schuilen in zijn toren, maar Victors voormalige vrienden hadden minder geluk: de groepen van Alicia en Morgan bleven geschrokken achter om het nieuwe thuis Padre te vinden.

"Je hebt zoveel van me afgenomen. En nu ga ik iets van jou afnemen," waarschuwde Alicia Victor tijdens de midden-seizoensfinale. "Ik neem dat van jou af dat voor jou het belangrijkst is. Ik neem die toren over." Toen Victor zei dat ze de toren niet zonder slag of stoot zou kunnen innemen, verklaarde Alicia: "Dan gaan we oorlog voeren."

Vele slachtoffers in seizoen 7
Oorlogen "lopen vaak niet uit zoals je verwacht, en vaker wel dan niet zijn het de verliezen die men zich herinnert," vertelde acteur James aan ComicBook. "En ik denk dat dat iets is dat doorklinkt in het tweede deel van seizoen zeven."

"Ja, er zijn overwinningen. Ja, er zijn triomfen, maar er zijn ook grote verliezen," vervolgde James. "En deze familie zal in de toekomst niet zijn zoals het eerder was."

In Nederland zie je Fear the Walking Dead op Prime Video.Bron: comicbook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, the walking dead, Adam Davidson, Cobalt, seizoen 7, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, los angeles, atlanta, TWD, Kim Dickens, nick, Fear the Walking Dead Flight 462

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix