search
Groot drama bij de serie 'FBI' met tijdelijk verlies castlid
Series / Nieuws

Groot drama bij de serie 'FBI' met tijdelijk verlies castlid

FBI ziet een van zijn castleden tijdelijk vertrekken, maar wat er aan de hand is?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CBS boekt groot succes met de televisieserie FBI. Maar die verliest nu een van zijn belangrijkste castleden. Gelukkig is het een tijdelijk verlies.

TV Line meldt dat het team van castleden in FBI nu druk bezig is met de jacht op een terrorist. Daarbij komen ze op een locatie met het dodelijke saringas terecht. In de aflevering zie je hoe Special Agent Maggie Bell, gespeeld door Missy Peregrym, erin slaagt hem te vinden en tegelijk in een kamer komt met het gas. Ze valt flauw en aan het einde van de aflevering leren we dat Bell wel leeft, maar in levensgevaar verkeert.

Niet meer terug in FBI
"De realiteit is dat Maggie's herstel een reis is. Die gaat even duren," aldus showrunner Rick Eid tegenover TV Line.

"Maar als ze terug is, wanneer dat dan ook zal zijn, zal ze waarschijnlijk dezelfde Maggie zijn die we allemaal al kennen. Er zijn niet alleen fysieke verwondingen, maar ook wat emotionele. En dat zal invloed hebben op de manier waarop ze naar de wereld kijkt en hoe ze met haar zaken omgaat."

De echte reden achter dit tijdelijk vertrek ligt in het feit dat Peregrym uit de serie geschreven is, omdat ze zwanger is. Het idee is wel dat ze terug keert, later in dit seizoen, maar het zal nog even duren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen