Nieuwe Netflix-serie breekt alle records

Nieuwe Netflix-serie breekt alle records

Bridgerton scoort enorm goed met zijn tweede seizoen op Netflix en vestigt records.

Jim Pedd, 21 april 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bridgerton is nu officieel de meest populaire Engelstalige televisieserie van Netflix ooit. De serie brak een record dat de serie eerder met zijn eerste seizoen zelf gevestigd had.
De show Bridgerton speelt zich af in het negentiende eeuwse Engeland en verkent de romances en drama's van de familie Bridgerton. Seizoen 1 werd zo populair, dat het de meest populaire originele serie ooit op de streamingdienst ooit bleek. Het tweede seizoen verscheen op 25 maart en focust zich op Anthony.

Bridgerton seizoen 2
Variety meldt dat het tweede seizoen van Bridgerton het eerste seizoen ingehaald heeft en de meest populaire engelstalige Netflix-serie ooit geworden is.

In minder dan een maand tijd, verzamelde men meer dan 627 miljoen uren aan kijkers. Bridgerton seizoen 2 werd dus enorm veel bekeken! Alleen al deze week trok de serie 66 miljoen uur aandacht van de kijkers en was de serie in 88 landen in de top 10 meest bekeken series van de week terug te vinden.

Bridgerton nam eerder nog een risico door af te stappen van het koppel dat fans in het eerste seizoen konden volgen en de serie opgebouwd had.

Gelukkig had Netflix er alle vertrouwen in en daarom een derde en vierde seizoen besteld, ver voordat het tweede te zien was.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, seizoen 2

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws