James Bond-kandidaat Idris Elba tekent voor 'Hijack'

Apple TV+ en Idris Elba gaan een miniserie maken over een zeven uur durende vliegtuigkaping.

Bram de Groot, 22-04-2022 09:34

Apple TV+ heeft de serie Hijack aangekondigd, een nieuwe miniserie waarin de hoofdrol is voor Luther en The Wire-aceur Idris Elba. Lees hieronder de details over de thriller.
De serie moet gaan bestaan uit zeven afleveringen en ontvouwt zich in realtime en vertelt het verhaal van een lange en spannende kaping van een zeven uur durende vliegtuigvlucht op weg naar Londen.

Elba speelt het personage Sam Nelson, een onderhandelaar die zal moeten optreden om de levens van alle passagiers te redden terwijl het grondteam op zoek gaat naar informatie over de kapers.

Idris Elba is een druk mannetje
Lupin-maker en Criminal: UK-schrijver George Kay schreef de serie die Jim Field Smith zal regisseren. Beiden zijn ook uitvoerend producent samen met Elba. Hijack is het eerste project onder Elba's first-look deal met Apple.

Elba blijft daarnaast verbonden aan de hoofdrol in de Knuckles spinoff-serie van de films Sonic the Hedgehog-films. Hij gaat ook zijn Luther-rol spelen in een aankomende film. Zijn naam wordt nog steeds gelinkt aan Bond 26.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Hijack, Idris Elba, Sam Nelson, George Kay, apple TV

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix