search
'Stranger Things' eindigt, maar wordt een franchise
Series / Nieuws

'Stranger Things' eindigt, maar wordt een franchise

De makers van Stranger Things willen wel wat spin-off series maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na bijna drie jaar wachten keert Stranger Things dan eindelijk terug op Netflix. Mei brengt ons de eerste helft van het vierde seizoen. Daarna krijgen we in juli de rest van het seizoen te zien. En dan begint het wachten op het vijfde en laatste seizoen van de serie.

Seizoen 5 van Stranger Things rondt dus het verhaal van Eleven, Will, Hopper en de inwoners van Hawkins af. Dat wil echter niet zeggen dat de Stranger Things-franchise dan stopt met bestaan.

Stranger Things krijgt spin-offs?
De deur voor spin-offs van Stranger Things staat wagenwijd open. Matt Duffer vertelde: "We hebben wel wat ideeën. Als het aankomt op een spin-off of welke voortzetting van de serie dan ook, denken wij altijd: 'is dit idee opwindend genoeg om te maken?' Ik wil het gevoel hebben: 'Dit moet ik echt doen. Ik voel mij echt, enorm, maar dan ook echt enorm, opgewonden hierover'. Daarom zijn wij zo voorzichtig."

Ross Duffer wil ook een enorm origineel idee. "De sleutel voor ons, is dat dit moet voelen als iets dat op zichzelf staat. En het moet dus ook geen herhaling worden van wat we al zagen, want wat zou daar het nut van zijn? Ik denk dat we iets enorm opwindends hebben. Dus we gaan het zien."

Eerst maar afwachten tot seizoen 4 van Stranger Things van start gaat op Netflix!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen