search
Nu al krijgt 'The Witcher' een seizoen 4!?
Series / Nieuws

Nu al krijgt 'The Witcher' een seizoen 4!?

Er is een vierde seizoen in de maak van de serie The Witcher.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het derde seizoen van de serie The Witcher zijn in volle gang. De schrijvers en producenten blijken tegelijk al druk bezig te zijn met het komende vierde seizoen.

The Witcher is gebaseerd op de verhalen van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, evenals de videogames van CD Projekt Red. Netflix-serie The Witcher draait om Geralt of Rivia, de monsterjager uit de titel, evenals tovenares Yennefer of Vengerberg en Ciri of Cintra, het meisje dat de krachten heeft waarmee ze het heel Continent kan veranderen.

The Witcher seizoen 4
The Witcher seizoen 2 baseerde zich nog op het boek Blood of Elves. Daarin is Geralt herenigd met zijn Child Surprise Ciri, en reist hij samen met haar naar kasteel Kaer Morhen, waar ze andere Witchers ontmoeten, waaronder Vesemir, de leermeester van Geralt.

We leerden in het seizoen van The Witcher dat Ciri 'Elder blood' in zich heeft en het lot van de wereld kan bepalen. De opnames van het volgende seizoen, waarin dat verhaal verkend zal worden, zijn in volle gang.

En intussen lijkt het erop dat men druk bezig is met het volgende, vierde, seizoen. Dat zegt regisseur Stephen Surjik, die twee afleveringen van het derde seizoen van de serie mag opnemen.

"De schrijvers en producenten hebben seizoen 4 al gepland. Dus ja. Ik weet niet of ik daar deel van uitmaak. Maar ik kan je wel zeggen dat ze mij verteld hebben daarmee bezig te zijn."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen