search
Je gaat het einde van 'Stranger Things' niks vinden
Series / Nieuws

Je gaat het einde van 'Stranger Things' niks vinden

De serie Stranger Things eindigt namelijk niet helemaal bevredigend denken de makers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things seizoen 5 eindigt straks zo dat fans echt meer willen. Dat vertelde medebedenker Matt Duffer in een interview.

Na bijna drie jaar afwezigheid, keert de populaire bovennatuurlijke serie van Netflix op 27 mei terug met zijn vierde seizoen. Op die datum zien we de eerste vier afleveringen verschijnen. De overgebleven vijf worden op 1 juli gelanceerd.

Stranger Things seizoen 5
Stranger Things begint met het vierde seizoen met opbouwen van zijn einde. Daarna is het de bedoeling dat de serie echt niet meer terugkeert en het verhaal van onder meer Eleven en Hopper, maar ook het Upside Down, zo'n beetje voorbij is.

Volgens de Duffer Brothers, die gezamenlijk de serie ontwikkelen, is Stranger Things seizoen 5 echt het einde. Maar: het vijfde seizoen zal zorgen dat het publiek nog altijd naar meer verlangt.

"Zelfs met vijf seizoenen, zal het voelen alsof het een beetje vroeg eindigt. We hebben echt het gevoel dat er nog een boel benzine in de tank zit. Maar ik denk dat het beter is om te eindigen op een punt waarop we allemaal meer willen. Daarom voelde het goed om met het vijfde seizoen te eindigen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen