search
Nieuwe info over opnames en personages 'Star Wars: The Acolyte'
Series / Nieuws

Nieuwe info over opnames en personages 'Star Wars: The Acolyte'

Eerder werd al bekend dat Hunger Games-actrice Amandla Stenberg waarschijnlijk de hoofdrol zal spelen in de serie.

Het gaat goed met het Star Wars-universum op Disney+, dus we kunnen de komende jaren nog heel wat nieuwe series in 'a galaxy far, far away' verwachten. Een daarvan is The Acolyte, waarover nu iets meer nieuws naar buiten is gekomen.

De mysterieuze Star Wars-serie wordt omschreven als een thriller met martial arts-elementen die zich afspeelt in de laatste dagen van het High Republic-tijdperk.

Een lange productie
The Acolyte wordt gemaakt door showrunner Leslye Headland, die we kennen van Russian Doll en Sleeping With Other People. Eerder dit jaar werd ook aangekondigd dat Amandla Stenberg ([The Hunger Games) de beoogde hoofdrolspeler is.

Volgens bronnen van Illuminerdi zouden de opnames van The Acolyte moeten beginnen in oktober 2022 en afgerond moeten zijn in mei 2023. Dit duurt dus nog wel even, maar voor fans zal het goed nieuws zijn dat de serie er dus echt lijkt te komen.

Daarnaast wordt er gezocht naar verschillende castleden, waaronder een 'witte man in de 50' voor de rol van 'Paul', die enkel in het eerste seizoen zal meespelen. Ook wordt er gezocht naar een jong zwart meisje van 8-10 jaar oud voor de rol van 'Miri', een belangrijke gastrol.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen