'Young Sheldon'-plotgaten boeien de makers niet

'Young Sheldon'-plotgaten boeien de makers niet

The Big Bang Theory was er eerst, maar prequelserie Young Sheldon vult het anders in.

Jim Pedd, 6 april 2022 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Medebedenker Steven Molaro legt uit waarom hij het helemaal niet zo erg vindt dat Young Sheldon soms ingaat tegen het canon van de serie The Big Bang Theory.
Sinds Young Sheldon in 2017 gelanceerd werd, breidde deze op mooie wijze het verhaal van Sheldon Cooper uit. Desondanks zijn er wat plotgaten ontdekt en dat aantal groeide met de tijd alleen maar meer.

Young Sheldon
The Big Bang Theory stopte na twaalf seizoenen, ondanks dat deze op dat moment nog altijd populair was. Dat kwam door een besluit van Jim Parson, die klaar was voor nieuwe uitdagingen.

Toch bestaat de franchise nog, dankzij Young Sheldon, die kijkt naar de jonge jaren van het sociaal onhandige genie. Tot nu toe zijn er vijf seizoenen gemaakt en komen er nog twee op zijn minst aan. Tijdens een interview met TVLine vertelde Molaro, een van de showrunners, over inconsistenties:

"We hebben geen precieze routekaart voor ogen," aldus Molaro.

"In zekere zin voelen we ons ook niet gebonden aan de dingen die in Big Bang gezegd zijn. Ik bedoel, er zijn wat dingen die we zeker zullen eren. Maar we moeten doen wat het beste is voor deze serie. Als er zaken niet precies op lijken, wijs ik altijd maar naar Cheers, waarin Frasier enig kind was tot Niles ineens ten tonele verscheen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Young Sheldon, CBS, Iain Armitage

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws