Nieuwe 'Star Wars'-serie gaat jaren duren

Star Wars: Andor krijgt meerdere seizoenen, horen we nu: vier tot vijf.

Jim Pedd, 25 april 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Adriano Goldman, director of photography van het eerste seizoen van de serie Star Wars: Andor, onthult dat het aankomende project in eerste instantie gepland stond als een serie die maar liefst vijf (!) seizoenen zou moeten duren.
Goldman sprak met een Braziliaans televisiestation. "De serie waar ik aan werkte, Star Wars: Andor, zou oorspronkelijk vijf seizoenen krijgen. Ik denk niet dat 't zover gaat komen, maar dat er wellicht drie komen."

Star Wars: Andor
Star Wars: Andor is in november 2018 aangekondigd door Disney+. De serie krijgt in zijn eerste seizoen in totaal twaalf afleveringen.

De show Star Wars: Andor speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen in de film Rogue One: A Star Wars Story af. We volgen Cassian Andor in zijn eerste jaren als spion voor de Rebellen die strijden tegen de heerschappij door het Keizerrijk.

Star Wars: Andor heeft nog geen releasedatum, al is de verwachting dat de serie in augustus te zien is. We weten ook dat er een tweede seizoen komt, waarvan de opnames in november van start moeten gaan.
Bron: CBR

Lees meer over: Star Wars Andor, Star Wars, Andor, Cassian Andor, Disney Plus

Populair nieuws