search
'The Flash'-trailer voor seizoen 8 toont worstelingen Barry Allen
Series / Trailer

'The Flash'-trailer voor seizoen 8 toont worstelingen Barry Allen

The Flash gaat nu richting zijn einde, waarbij Barry Allen het zwaar krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft een nieuwe trailer voor het achtste seizoen van de serie The Flash vrijgegeven. De trailer bevat een paar beelden van recente afleveringen, maar blikt ook vooruit op wat we mogen verwachten van de toekomst.

The Flash laat onder meer beelden zien van Joe West die Barry Allen (a.k.a. The Flash) vertelt dat het "onbekende" is waar Barry zich het beste op kan richten (want daar is hij zo goed in). En dat er een boel zaken zijn waar Barry en zijn Team Flash nog mee zullen moeten dealen.

The Flash seizoen 8
De meest recente aflevering van The Flash, met de titel Resurrection, bracht Ronnie Raymond nog op triomfantelijke wijze terug uit de dood. Maar dat kreeg een gruwelijke wending toen bleek dat hij in werkelijkheid Deathstorm was.

Dat is niet het enige, want volgens showrunner Eric Wallace zitten er een paar verschrikkelijke momenten aan te komen voor Team Flash.

Check hieronder de trailer:The Flash eindigt vermoedelijk straks met zijn negende seizoen. Het gerucht gaat nu dat dit seizoen extra kort wordt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen