'Fear the Walking Dead' eist eerste slachtoffer

'Fear the Walking Dead' eist eerste slachtoffer

Victor Strand voert oorlog in Fear the Walking Dead en dat eist nu een slachtoffer.

Jim Pedd, 26 april 2022 07:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

"We gaan oorlog voeren", verklaarde Alicia Clark nog aan het einde van de eerste helft van het zevende seizoen van Fear the Walking Dead. Zij was vastbesloten om The Tower over te nemen van Victor Strand.
Maar de oorlog tegen Strand eist nu al zijn eerste slachtoffer, op het moment dat Charlie (Alexa Nisenson) arriveert op de locatie.

Fear the Walking Dead-slachtoffer
In de aflevering van afgelopen zondag van Fear the Walking Dead, besluit de loyalist Howard de ambitieuze vijftienjarige Ranger-in-training Ali te bevelen de Mourning Cloak te vinden, een extreem zeldzame vlinder die een levensspanne van een jaar heeft.

Op het moment dat Ali erachter komt dat Charlie probeert de Tower te betreden, ontkent zij een spion te zijn. Ze stelt een normaal leven te willen hebben en meldt zich daarom aan voor een levensgevaarlijke missie die haar een plekje in Strands Tower op zou moeten leveren.

Echter vallen Stalkers Ali aan terwijl Charlie op zoek is naar voorraden. Het leidt tot een vreselijk moment, want de twee raken verzeild in een gevaarlijke situatie waarbij Charlie dusdanig gewond raakt dat ze sterft.

Aan het einde van de aflevering van Fear the Walking Dead zien we de zeldzame vlinder vlakbij haar landen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws