'Supernatural'-ster betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Jared Padalecki vangt de klap van een airbag op en is van slag.

Bram de Groot, 26-04-2022 11:00

Acteur Jared Padalecki moest zondag afzien van een bijeenkomst nadat de acteur een "zeer ernstig" auto-ongeluk had meegemaakt. Dit meldde zijn Supernatural co-ster Jensen Ackles tijdens de bijeenkomst.
Ackles betrad het podium tijdens de show, waar hij onthulde dat Padalecki thuis moest blijven om te herstellen van het ongeluk. "Ik mis mijn vriend. Hij stuurt zijn liefde. Ik heb gisteren met hem gesproken. Hij is verdrietig dat hij er niet bij kan zijn", vertelde Ackles aan de menigte."

Ook onthulde hij de details van het ongeval. "Hij heeft een heel ernstig auto-ongeluk gehad. Hij was niet aan het rijden. Hij zat op de passagiersstoel en hij heeft geluk dat hij nog leeft."

Padalecki heeft geluk gehad
Volgens Ackles maakt Padalecki het goed, maar hij heeft wel pijn na het raken van de airbags van de auto. "Die airbag geeft een klap. Hij zegt: 'Ik heb het gevoel dat ik 12 ronden met Tyson heb gevochten.' Maar het gaat goed met hem en hij beweegt," voegde Ackles eraan toe.

"Maar ja, het was een heel, heel erg auto-ongeluk. Houd hem in je gedachten, stuur hem wat liefde als je de kans krijgt op social media en hij zal snel weer bij ons zijn," sloot Ackles af.

Padalecki had donderdag getweet dat hij het evenement niet zou kunnen bijwonen: "Hey #SpnFamily! Sorry dat ik jullie dit weekend in NYC moet missen. Bedankt en de #WalkerFamily voor alle liefde en steun. Ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien."

Bron: Comicbook

Lees meer over: Jared Padalecki, Supernatural, Jensen Ackles, Walker

Populair nieuws