search
'Obi-Wan Kenobi'-serie gaat je blij maken
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-serie gaat je blij maken

In de Obi-Wan Kenobi serie krijgen cameo's ook een belangrijke plek volgens Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met alle Star Wars-series waaraan gewerkt wordt, krijgen de vele verhalen het nog best zwaar. Want hoe zorg je ervoor dat alles onderling verbonden blijft, maar toch duidelijk verhalen vertelt die zich in een heel eigen hoek afspelen?

Obi-Wan Kenobi is de eerstvolgende serie in de franchise die te zien zal zijn, wat op 27 mei het geval is. Dan gaat de show van start op Disney+. En via regisseur Deborah Chow leren we nu dat de Obi-Wan Kenobi-serie heel wat cameo's gaat omvatten.

Obi-Wan Kenobi
"Obi-Wan gaat op een reis," deelde Chow met de site Total Film.

"Er komen verschillende mensen zijn leven in. Een van de dingen die ik probeerde te doen, was de serie een nalatenschap te geven, met mensen die belangrijk zijn in het leven van Obi-Wan. En om wat nieuwe personages te hebben. Dus het wordt een mix tussen die twee. Maar ook veel verrassingen, mag je verwachten. Hoop ik in elk geval."

Fans weten natuurlijk al dat Darth Vader in de serie rond Obi-Wan Kenobi zit. Fans hopen natuurlijk dat Liam Neeson terug is als leermeester Qui-Gon Jinn, maar Neeson liet zelf al eens weten dat niet direct te zien zitten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen