'The Crown' seizoen 6 vindt nieuw castlid voor belangrijke rol

De serie The Crown heeft een van de castleden gevonden voor de laatste afleveringen.

Jim Pedd, 28 april 2022 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Netflix-serie The Crown is op zoek naar iemand om de rol van Kate Middleton te spelen. Daarmee is duidelijk hoe ver het laatste en zesde seizoen van de hitserie gaat.
De serie The Crown is bedacht en wordt ook voornamelijk geschreven, door Peter Morgan. We volgen het leven en de heerschappij van Queen Elizabeth II. Het geheel wordt extreem detaillistisch in beeld gebracht, met veel aandacht voor historische details en sterke verhalen. Maar centraal staan de vele zaken die het Britse koningshuis heeft meegemaakt.

The Crown gaat richting het einde
Netflix lanceerde The Crown in november 2016. Dit jaar wordt in november het vijfde seizoen gelanceerd, waarin we actrice Imelda Staunton zien als Elizabeth.

Het nieuwe seizoen draait om de jaren negentig en laat onder meer zien hoe Princess Diana om het leven komt. Seizoen 6, dat in augustus begint met de opnames, duikt in de eenentwintigste eeuw, voor het eerst in de The Crown-serie.

The Crown zoekt volgens Variety naar een actrice voor de rol van Kate Middleton. ZIj is sinds 2011 getrouwd met de oudste neef van Elizabeth, Prince William. Gezocht wordt naar "een exceptionele jonge acteur".
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Crown, Netflix, Imelda Staunton, Kate Middleton

Populair nieuws