Prime Video voegt al deze series nieuw toe in mei

Prime Video voegt al deze series nieuw toe in mei

Mei wordt een behoorlijk prima maand bij Prime Video als we het zo zien.

Jim Pedd, 29-04-2022 10:40

Vandaag blikken we vooruit op de nieuwe series die je in de maand mei kunt verwachten op streamingdienst Prime Video. Er is redelijk wat aangekondigd, dus zet je maar schrap!
VANAF 5 MEI
Magpie Murders (seizoen 1): Redactrcie Susan Ryeland raakt strikt in een web van intrige en moord, als ze het onafgemaakte manuscript van een boek van Atticus Pünd ontvangt.

VANAF 6 MEI
The Wilds (seizoen 2): In seizoen twee moet de groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland zien te overleven, na de ontdekking dat wat er met hen gebeurt een sociaal experiment is. Dit seizoen verhoogt het drama en houdt je aan het lijntje, met de introductie van meer proefpersonen - een ander eiland van tienerjongens - die ook moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de poppenspeler van het experiment.

Ten Percent (seizoen 1): De serie speelt zich af in een Londens agentschap, waar de managers proberen hun klanten gelukkig te houden en de zaak draaiende hopen te houden na de dood van hun oprichter.

Bosch: Legacy: Bosch: Legacy volgt voormalig LAPD detective Harry Bosch terwijl hij aan een nieuw hoofdstuk begint als privédetective. Zijn eerste klus brengt hem naar het landgoed van de zieke miljardair Whitney Vance, waar Bosch de opdracht krijgt om de enige potentiële erfgenaam van Vance te vinden. Onderweg komt Bosch in aanvaring met machtige figuren die er belang bij hebben dat de erfgenaam niet wordt gevonden. Terwijl Bosch de stamboom van de familie onderzoekt, ontdekt hij schokkende onthullingen die generaties omspannen, terwijl er miljarden dollars op het spel staan. Zonder penning en met een voorkeur voor ouderwetse tactieken vindt Bosch in Maurice "Mo" Bassi (Stephen A. Chang, Captain Marvel) een waardevolle hulpbron, een techneut die Bosch' toewijding aan gerechtigheid en voorliefde voor jazz deelt.

VANAF 13 MEI
Lizzo's Watch Out for the Big Girrrls (seizoen 1): Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls is een nieuwe unscripted serie die superster en icoon Lizzo volgt, die op jacht is naar zelfverzekerde, bad-ass vrouwen om mee te doen aan haar wereldtournee. 10 hoopvolle vrouwen verhuizen naar het Big Grrrls House, waar ze moeten bewijzen dat ze hebben wat nodig is om samen met Lizzo voor een wereldwijd publiek op het podium te staan.

VANAF 18 MEI
Lovestruck High (seizoen 1): Lovestruck High is een gloednieuwe, meeslepende reality dating show die 15 Britse singles meeneemt naar een zeer speciale Amerikaanse High School voor een tweede kans op het vinden van liefde. In Lovestruck High gaat een eclectische en diverse groep studenten niet terug naar een gewone High School, maar vervullen ze hun tienerfantasieën door de nostalgische, picture-perfect wereld van een Amerikaanse High School binnen te stappen.

VANAF 20 MEI
Night Sky (seizoen 1): Night Sky volgt Irene (Sissy Spacek) en Franklin York (J.K. Simmons), een koppel dat jaren geleden een kamer in hun achtertuin ontdekte die op onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet leidt. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaakt, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het rustige bestaan van de Yorks al snel overhoop gehaald. De mysterieuze kamer die ze zo goed dachten te kennen, blijkt veel meer te zijn dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Totems (seizoen 1): Het is 1965, midden in de Koude Oorlog. Een Franse raketwetenschapper belandt in het veld voor een schier onmogelijke spionagemissie. Hij wordt verliefd op een Sovjet-vrouw die in het geheim werkt voor de KGB.

Lees meer over: Prime Video, mei, maand

Populair nieuws