HBO Max voegt veel series nieuw toe in mei: Dit zijn ze

HBO Max voegt veel series nieuw toe in mei

We zetten alle toevoegingen die we aan HBO Max verwachten voor je op een rij.

Jim Pedd, 29 april 2022 14:52

De maand mei wordt behoorlijk tof op HBO Max, vol nieuwe series en zelfs een eerste Nederlandse Original. Maak je borst dus maar nat voor een prima maand op deze relatief nieuwe streamingdienst.
We zetten alle nieuwe toevoegingen die nu zijn aangekondigd op een rij.

VANAF 2 MEI
Baketopia: Bakkers nemen het elke week tegen elkaar op in diverse bakuitdagingen om een geldprijs te winnen. YouTuber Rosanna Pansino presenteert en jureert het programma.

Finding Magic Mike: Tien gewone jongens die "hun magie hebben verloren", doen mee aan een Magic Mike Live bootcamp, ontbloten hun ziel - en meer - terwijl ze leren om sexy en gedurfde dansroutines uit te voeren, waarbij één wordt gekroond tot de echte Magic Mike.

VANAF 3 MEI
Fboy Island: In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de vrouwen samen door de datingpool in de hoop de ware liefde te vinden. Naarmate de serie vordert, wordt alles onthuld: wie is een Nice Guy, wie is een FBoy en voor wie kiezen de vrouwen uiteindelijk? FBOY ISLAND is een programma met een knipoog naar het dating genre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt: kunnen FBoys echt veranderen? En eindigen Nice Guys altijd als laatste?

VANAF 4 MEI
Wahl Street: Deze zesdelige Max Original documentaire-serie biedt fans een kijkje in het leven van wereldster Mark Wahlberg terwijl hij jongleert met de eisen van een strict filmschema in combinatie met een steeds groter wordend netwerk van diverse bedrijven, waaronder zijn eigen kledinglijn, Municipal; zijn gym, F45; restaurantketen Wahlburgers en zijn eigen productiebedrijf, Unrealistic Ideas. Gaandeweg zullen kijkers krachtige zakelijke en levenslessen leren terwijl hij door de vele uitdagingen van een wereldwijde pandemie navigeert en zijn enorme portfolio probeert te behouden en uit te breiden. WAHL STREET introduceert ook de cast van kleurrijke personages die deel uitmaken van Wahlberg echte entourage.

VANAF 5 MEI
Selena + Chef (seizoen 1-3): Kookprogramma waarin Selena Gomez vanuit haar eigen huis kookt met beroemde chefs.

VANAF 6 MEI
The Staircase: is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Michael Peterson (Colin Firth), zijn grote gezin in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson (Toni Colette).

VANAF 13 MEI
Hacks (seizoen 2): Het veelbewogen mentorschap tussen Deborah Vance (Emmy-winnaar Jean Smart), een legendarische comédienne uit Las Vegas, en de jonge schrijfster Ava (Hannah Einbinder) ontwikkelt zich verder als het tweetal het land doorreist voor Deborahs nieuwe stand-up act.

VANAF 15 MEI
Conversations with Friends: Deze serie volgt de 21-jarige studente Frances die door meerdere relaties haar eigen kwetsbaarheden voor het eerst onder ogen moet komen. Frances is oplettend, rationeel en scherp. Haar ex-vriendin Bobbi, die inmiddels haar beste vriendin is geworden, is zelfverzekerd, uitgesproken en meeslepend. Ook al zijn ze al drie jaar uit elkaar, toch zijn Frances en Bobbi nog vrijwel onafscheidelijk en voeren ze samen poëzie op in Dublin. Bij één van hun optredens ontmoeten zij Melissa, een oudere schrijfster die gefascineerd is door het tweetal. Bobbi en Frances trekken op met Melissa en haar man Nick, een knappe maar introverte acteur. Terwijl Melissa en Bobbi openlijk met elkaar flirten, beginnen Nick en Frances een intense geheime verhouding die hen allebei verrast. Al snel begint deze affaire de band tussen Frances en Bobbi op de proef te stellen. Hierdoor gaat Frances zichzelf, en de vriendschap die haar zo dierbaar is, in een nieuw licht zien.

VANAF 16 MEI
The Time Traveler's Wife: Een complex en magisch liefdesverhaal, gebaseerd op de populaire roman van Audrey Niffenegger, bewerkt door Steven Moffat en geregisseerd door David Nutter. THE TIME TRAVELER’S WIFE vertelt het verhaal van Clare en Henry, en een huwelijk met een hindernis, namelijk... tijdreizen.

VANAF 31 MEI
The Tower: Een ervaren agent en een tienermeisje vallen ter dood vanaf een flatgebouw in zuidoost-Londen. Een vijf jaar oud jongetje en de kersverse politie-officier Lizzie Griffiths blijven achter op het dak van het gebouw, maar worden vervolgens vermist. Detective Sergeant Sarah Collins wordt ingeroepen om de zaak te onderzoeken, in de hoop Lizzie te vinden voordat haar iets overkomt, en om de naargeestige waarheid achter deze flatgebouwdoden te ontdekken.

EN VERDER
Verwacht men de serie Delphine: The Secret Princess op de streamingdienst. Dit is het verhaal van prinses Delphine van Saksen-Coburg, die voor het eerst haar eigen unieke levensverhaal vertelt. Ze getuigt exclusief over alle fasen en emoties in haar leven en stelt haar eigen fotoarchief en familiealbums ter beschikking.

Lees meer over: HBO Max, maand, mei

Populair nieuws