search
'La Casa de Papel' spin-off krijgt eerste trailer én onthult zijn releasedatum
Series / Video/clip/featurette

'La Casa de Papel' spin-off krijgt eerste trailer én onthult zijn releasedatum

Money Heist: Korea - Joint Economic Area komt er in rap tempo aan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Money Heist: Korea - Joint Economic Area heeft een releasedatum gekregen. Netflix rondde in 2021 de succesvolle serie La Casa de Papel, in het Engels Money Heist, af. Nu komt er een Koreaanse adaptatie.

De adaptatie, Money Heist: Korea - Joint Economic Area, is geregisseerd door Kim Hong-sun en geschreven door Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae en Choe Sung-jun.

Money Heist: Korea - Joint Economic Area
Money Heist: Korea - Joint Economic Area volgt een soortgelijk verhaal als de Spaanse variant en bevat dezelfde personages. De cast omvat onder meer Pak Hae-soo, Jeon Jong-seo en Lee Hyun-woo. De opnames werden afgelopen januari afgerond.

Vlak daarna kwam er een eerste teaser online te staan die al iets aan aanwijzingen bood voor de serie en hoe de makers echt een eigen versie van het verhaal willen vertellen.

Nu heeft Netflix via zijn Geeked Twitter-account bekendgemaakt dat Money Heist: Korea - Joint Economic Area vanaf 24 juni te streamen is.

De aankondiging ging gepaard met een onthulling van een Money Heist: Korea - Joint Economic Area-poster, die niet echt iets van het verhaal onthult, maar wel de Salvador Dalí­ achtige maskers die een grote rol zullen krijgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen