'Grey's Anatomy' gaat richting een ramp

'Grey's Anatomy' gaat richting een ramp

De serie Grey's Anatomy weet wel hoe de boel hoger dan ooit opgespeeld moet worden!

Jim Pedd, 30 april 2022 08:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het besluit dat Meredith maakte over het baantje dat ze aangeboden kreeg in Minnesota in Grey's Anatomy seizoen 18, aflevering 15 (Put It To The Test) zou rampzalige gevolgen kunnen hebben voor het Grey Sloan Memorial en voor seizoen 19 van de serie.
Net als in seizoen 17, was Meredith ook in seizoen 18 van Grey's Anatomy minder aanwezig in de gebeurtenissen rond het ziekenhuis. Haar aanwezigheid was ook fysiek merkbaar, want ze bracht de helft van haar tijd door in het Grey Center in Minnesota.

Grey's Anatomy
Merediths afwezigheid leidde tot een verslechtering van de situatie in het Grey Sloan. Het tekort aan artsen nam toe, wat al een probleem was in het zeventiende seizoen.

Bovendien leidde het tot problemen bij het opleiden van nieuwe artsen, waarbij de Webber Method moest helpen die problemen op te lossen, maar leidde tot een sterfgeval op de operatietafel. Dat leidde weer tot een anonieme klacht over het opleidingsprogramma en problemen bij de Medical Accreditation Council.

Dingen zagen er nooit slechter uit voor het ziekenhuis. Ellen Pompeo keert wel terug voor het negentiende seizoen van Grey's Anatomy, maar het lijkt erop dat Meredith een kleinere rol krijgt.

Dat wordt nu ook een beetje geforceerd door het personage Miranda Bailey, die heel graag wil dat Meredith een keuze maakt. Die keuze lijkt echter niet positief uit te gaan vallen voor het welbekende fictieve ziekenhuis.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, ABC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws