Nieuwe 'The Witcher'-serie snel op Netflix te zien

Nieuwe 'The Witcher'-serie snel op Netflix te zien

The Witcher: Blood Origin laat niet eens meer zo heel lang op zich wachten lijkt het.

Jim Pedd, 30 april 2022 13:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Momenteel heeft de aankomende zesdelige live-action miniserie The Witcher: Blood Origin nog geen releasedatum op Netflix. Maar we weten dat de serie dit jaar sowieso te zien is op de streamingdienst.
Een nieuw gerucht, dat van een zeer betrouwbare bron komt, wijst erop dat de serie vermoedelijk al in oktober dit jaar te zien is op de streamingdienst.

The Witcher: Blood Origin
Het nieuws komt van Redanian Intelligence, een fansite met goede bronnen binnen de productie van de series. De site noemt het expliciet een gerucht, maar stelt wel dat een insider vertelt dat de serie momenteel mikt op een release in oktober dit jaar.

The Witcher: Blood Origin speelt zich 1.200 jaar voor de gebeurtenissen in The Witcher af. Volgens de synopsis is het "een verhaal dat verloren ging voor de tijd, de oorsprong van de eerste echte Witcher en de gebeurtenissen die leidden tot de cruciale 'conjunction of the spheres', waarin de werelden van monsters, mensen en elfen samengesmolten om een te worden."

De cast bestaat uit Sophia Brown als Éile, Michelle Yeoh als Scían, Laurence O'Fuarain als Fjall, Mirren Mack als Merwyn, Lenny Henry als Balor, Jacob Collins-Levy als Eredin, Lizzie Annis als Zacaré, Huw Novelli als Callan "Brother Death," Francesca Mills als Meldof, Amy Murray als Fenrik, Nathaniel Curtis als Brían, Zach Wyatt als Syndril en Dylan Moran als Uthrok One-Nut.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Declan de Barra

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws