Deze serie domineerde Netflix volkomen afgelopen week

Deze serie domineerde Netflix volkomen deze week

Ozark is zonder twijfel de best bekeken serie op Netflix van de afgelopen tijd.

Jim Pedd, 1 mei 2022 11:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke zondag zetten we de best scorende series van Netflix op een rij. Deze week is het zonder meer Ozark dat volstrekt domineert. Gek is dat niet, gezien de immense populariteit. Nadat het eerste deel van het vierde en laatste seizoen online kwam te staan, bleek de serie al een van de populairsten van het jaar.
En nu het tweede deel ook te zien is, zien we eens te meer hoe goed de boel scoort. Met de eerste plek op het lijstje, moge duidelijk zijn dat het niet niks is wat er om gaat aan kijkcijfers. Nummer twee is ook nieuw: Palpito, een gruwelijke serie over orgaansmokkelaars. En de nummer drie kennen we al een paar weken: Anatomy of a Scandal.

De top drie
Goed, we zetten de top drie best scorende series op Netflix van deze week voor je op een rij.

1. Ozark: Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

2. Palpito: Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.

3. Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.
Lees meer over: Ozark, Netflix, top 3, kijkcijfers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws