Star Wars-acteur Mark Hamill heeft goed nieuws voor 'He-Man' fans

Mark Hamill heeft goed nieuws voor 'He-Man' fans

De animatieserie Masters of the Universe: Revelation gaat waarschijnlijk terugkeren op Netflix.

Bram de Groot, 1 mei 2022 om 13:45

Skeletor blijft de grootste vijand waarmee He-Man en de beschermers van Castle Greyskull in de geschiedenis van Masters of the Universe te maken hebben gehad. Star Wars-acteur Mark Hamill sprak de duistere heer van het kwaad in voor de originele Netflix-serie Masters of the Universe: Revelation.
Nu hint Hamill naar een terugkeer naar de serie om Skeletor nog een keer in te spreken. Dit is mogelijk een hint naar een nieuw seizoen voor Masters of the Universe: Revelation, dat werd gemaakt door filmmaker Kevin Smtih en een heel andere versie van Eternia verkende.

Fans in rep en roer na seizoen 1
De eerste aflevering van Masters of the Universe: Revelation was een behoorlijke klap naar de die-hard fans, waarbij zowel He-Man als Skeletor werd gedood en een nieuwe groep helden en schurken werd gevormd die de magie in hun wereld wilden herstellen.

Terwijl Teela en vrienden erin slaagden om Prins Adam terug te brengen van het verre hiernamaals, kwam ook Skeletor terug. De slechterik kreeg de kracht om over het universum te heersen om het vervolgens weer te verliezen aan Evil-Lynn.

Terugkeer Skeletor
Het eerste seizoen had een filmpje na de aftiteling, dat erop duidde dat Skeletor terugkeert naar de serie als er nieuwe afleveringen zouden worden gemaakt.

Hamill deelde een hint van de terugkeer van Revelation op zijn officiële Twitter-account. Niet alleen dat hij naar de studio zal terugkeren om Skeletor in te spreken, maar dat hij een hele dag zou werken aan de stem van de antagonist.

Bron: Mark Hamill

Lees meer over: Masters of the Universe, Revelation, Netflix, Kevin Smith, Part 2

Populair nieuws