search
Drukte op Netflix deze week met veel nieuwe series
Series / Featured

Drukte op Netflix deze week met veel nieuwe series

Netflix voegt echt heel wat nieuwe series toe de komende paar dagen!

Elke maandag zetten we op een rij welke series allemaal nieuw toegevoegd worden aan het aanbod van Netflix. Deze week zijn er al behoorlijk wat titels bekend, dus laten we er maar meteen in duiken!

VANAF 4 MEI
The Circle (seizoen 4): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Summertime (seizoen 3): Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië. Gebaseerd op de boeken van Federico Moccia.

VANAF 5 MEI
El maringal (seizoen 5): Een ex-politieman onderzoekt een ontvoering en infiltreert een gevangenis. Hij is er omringd door gevaarlijke criminelen die zijn identiteit absoluut niet mogen weten.

The Pentaverate: Een geheim genootschap beïnvloedt al eeuwen wereldgebeurtenissen, maar krijgt nu te maken met een interne dreiging. Kan een Canadese journalist hen redden, en de wereld?

Clark: Dit is het bizarre verhaal van Clark Olofsson, de omstreden misdadiger die de inspiratie vormde voor de term 'Stockholm-syndroom'. Gebaseerd op zijn waarheden en leugens.

Blood Sisters: Beste vriendinnen Sarah en Kemi, aan elkaar verbonden door een gevaarlijk geheim, moeten vluchten nadat een rijke bruidegom is verdwenen op zijn eigen verlovingsfeest.

VANAF 6 MEI
Welcome to Eden

The Sound of Magic: Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen