search
Deze 3 series op HBO Max, Netflix en Prime Video wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 series op HBO Max, Netflix en Prime Video wil je niet missen

HBO Max, Netflix en Prime Video voegen elk een nieuwe toffe serie toe.

Elke maandag kijken we niet alleen naar het complete aanbod van series die Netflix alvast aangekondigd heeft. Ook checken we het nieuwe aanbod van de grootste streamingdiensten van 't moment.

Deze week zetten we de drie tofste nieuwe series op HBO Max, Netflix en Prime Video op een rij. We duiken erin!

VANAF 6 MEI OP HBO MAX
The Staircase: is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Michael Peterson (Colin Firth), zijn grote gezin in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson (Toni Colette).

VANAF 6 MEI OP NETFLIX
The Sound of Magic: Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont, doet de problemen verdwijnen van een ontmoedigde teenager die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop.

VANAF 6 MEI OP PRIME VIDEO
Bosch: Legacy: Bosch: Legacy volgt voormalig LAPD detective Harry Bosch terwijl hij aan een nieuw hoofdstuk begint als privédetective. Zijn eerste klus brengt hem naar het landgoed van de zieke miljardair Whitney Vance, waar Bosch de opdracht krijgt om de enige potentiële erfgenaam van Vance te vinden. Onderweg komt Bosch in aanvaring met machtige figuren die er belang bij hebben dat de erfgenaam niet wordt gevonden. Terwijl Bosch de stamboom van de familie onderzoekt, ontdekt hij schokkende onthullingen die generaties omspannen, terwijl er miljarden dollars op het spel staan. Zonder penning en met een voorkeur voor ouderwetse tactieken vindt Bosch in Maurice "Mo" Bassi (Stephen A. Chang, Captain Marvel) een waardevolle hulpbron, een techneut die Bosch' toewijding aan gerechtigheid en voorliefde voor jazz deelt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen