'Star Trek: Picard' brengt ook deze oude bekenden terug

Star Trek: Picard brengt deze oude bekenden terug

Onder meer Jeri Ryan is ook terug voor het derde seizoen van Star Trek: Picard.

Jim Pedd, 02-05-2022 08:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Star Trek: Picard heeft nog 1 aflevering te gaan en dan is het gedaan met het verhaal van Jean-Luc Picard, tot de komst van het derde seizoen. Dat rondt het geheel compleet af.
Star Trek: Picard brengt, blijkt nu, in het derde seizoen een aantal oude bekenden terug. Zo laat actrice Jeri Ryan weten dat ze inderdaad weer Seven tot leven brengt in het derde seizoen.

Star Trek: Picard
"Jep, je zal Seven weer zien, dat kan ik je vertellen," aldus Ryan tegenover The Hollywood Reporter. Ze hint op grote ontwikkelingen in het derde seizoen van Star Trek: Picard. "Ik denk dat de fans niet teleurgesteld zullen zijn. Het seizoen is gigantisch en een waardig afscheid van al deze personages."

Ryan wordt vergezeld door coster Michelle Hurd, die het liefje van Seven speelt, Raffi Musiker. Zij bevestigde dat Raffi terug is in het nieuwe seizoen en zei:

"Ik mag er niet al te veel over vertellen. Maar het is geweldig. Mijn glimlach is van oor tot oor. Ik mag werken met mensen naar wie ik keek toen ik nog opgroeide."

Wanneer het derde seizoen van Star Trek: Picard debuteert is niet bekend.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Jeri Ryan, Paramount Plus

Populair nieuws