search
Recensies 'Star Trek: Strange New Worlds': kijken of skippen?
Series / Featured

Recensies 'Star Trek: Strange New Worlds': kijken of skippen?

Star Trek: Strange New Worlds lijkt met een zeer veelbelovende start te vertrekken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week gaat Star Trek: Strange New Worlds van start in de Verenigde Staten. We moeten hier in Nederland nog even wachten, vermoedelijk tot de streamingdienst Paramount+ gelanceerd wordt in Nederland. Maar dat weerhoudt ons er niet van om eens te kijken naar de ontvangst van de serie.

De eerste recensies van Star Trek: Strange New Worlds stromen langzaamaan binnen en schetsen een duidelijk beeld. Het is een van de beste Star Trek-series van de afgelopen jaren en een serie die barst van het potentieel.

Star Trek: Strange New Worlds-recensies
We doen een greep uit de vele reacties:

IGN: "De serie hanteert een klassieke aanpak voor de franchise, zowel met de personages en de setting, als de manier waarop het verhaal verteld wordt. Grappig, inspirerend en buitengewoon. Strange New Worlds is de beste Trek in jaren."

Inverse: "Star Trek ging met meerdere incarnaties 'terug naar de basis'. Strange New Worlds is de meest letterlijke poging dat te doen."

GamesRadar: "Dit is een extreem veelbelovende start voor de nieuwste tak in het groeiende Star Trek-universum. Strange New Worlds gaat waar zijn voorgangers eerder gegaan zijn, maar doet dat wel in stijl."

TVLine: "Een 'red alert' is dat de standalone verhalen tot nu toe vooral okay zijn. Het is vooral standaard sci-fi materiaal. [...] Het is een veelbelovende start, met een solide cast en het geheel barst van het potentieel."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen