search
'Star Trek: Strange New Worlds' onthult verrassende aanwezigheid
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' onthult verrassende aanwezigheid

De serie Star Trek: Strange New Worlds brengt een van de oude bekenden terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Strange New Worlds gaat deze week van start. Fans krijgen een mooie throwback series die duikt in de stijl van de oorspronkelijke series en mogen elke week weer een nieuw verhaal volgen.

De serie duikt in de tijd van Captain Christopher Pike als kapitein van de USS Enterprise, voordat hij het schip overdraagt aan James Tiberius Kirk. Nu blijkt dat een opvallende oude bekende in Star Trek: Strange New Worlds te zien zal zijn.

Star Trek: Strange New Worlds
Gia Sandhu blijkt de rol van T'Pring te spelen. Zij is de Vulcan-verloofde van Spock. Iemand met wie hij al sinds hun kindertijd een band opbouwde.

T'Pring was in het tweede seizoen van Star Trek: The Original Series te zien en maakte dat Spock en Kirk het in Amok Time tegen elkaar op moesten nemen. In die aflevering voelde Spock dat zijn stoïcijnse inslag minder makkelijk hoog te houden was en bleek hij in de pon farr te belanden. Hij keerde daarom terug naar Vulcan om te trouwen met T'Pring.

Zij bleek echter een andere echtgenoot gevonden te hebben en gebruikte het Vulcan-ritueel kal-if-fee om een duel voor Spock op te zetten. Maar T'Pring koos Kirk als haar verdediger, wat betekende dat ze hoe dan ook bevrijd zou zijn van haar belofte aan Spock.

Uiteindelijk liet Spock haar los, maar waarschuwde hij de nieuwe geliefde van T'Pring, Stonn, dat hij niet zou krijgen wat hij hoopte.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen