Disney+ maakt er een prima week van met veel nieuwe series

Disney+ maakt er een prima week van

Disney+ maakte er een lekkere week van, met al deze series die nieuw zijn.

Jim Pedd, 7 mei 2022 om 12:44

Zoals elke zaterdag zetten we ook vandaag weer de nieuwe series op een rij die Disney+ aan zijn aanbod heeft toegevoegd. Zet je maar schrap, want het was een behoorlijke prima week.
Grand Hotel (seizoen 1): Deze dramaserie draait om het laatste familiehotel in Miami Beach. Dat gaat niet gemakkelijk, runnen van een hotel, want het raakt diep in de schulden.

Eye Wonder (seizoen 1): De beste goocheltrucs, video-illusies en elektrificerende virale video's waardoor je ogen zeggen: wat is er gebeurd? Leer de trucs zelf onder de knie te krijgen!

Disney Gallery / Star Wars: The Book of Boba Fett (seizoen 1): Een blik achter de schermen bij het verhaal van de terugkeer van de legendarische premiejager naar Tatooine met de huurling Fennec Shand. In deze special tonen filmmakers, cast en crew nieuwe beelden van achter de schermen.

Apocalypse: War of the Worlds 1945-1991 (seizoen 1): Het verhaal van de periode tussen 1945 en 1991, een confrontatie van twee werelden en twee systemen: het kapitalitische westen onder leiding van de VS en het communistische Oosten met de Sovjet-Unie.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E10)
9-1-1: Lone Star (S03E05)
Our Kind of People (S01E12)
Moon Knight (S01E06)
The Kardashians (S01E04):

Lees meer over: Disney plus, weekoverzicht

Populair nieuws