Foto's bewijzen dat Mark Hamill zijn scènes in 'The Book of Boba Fett' speelde

Foto's Mark Hamills Luke Skywalker in 'Boba Fett'

Na The Mandalorian is Luke Skywalker ook te zien in de Boba Fett-serie.

Bram de Groot, 7 mei 2022 10:38

De meeste fans stonden versteld van de terugkeer van Luke Skywalker in The Mandalorian. Maar er was ook kritiek op de kwaliteit van de visuele effecten die werden gebruikt om Mark Hamill eruit te laten zien zoals hij deed toen de film Return of the Jedi verscheen.
De visuele effecten waren een stuk beter toen de Jedi Knight opdook in The Book of Boba Fett, hoewel details over hoe die effecten werden gerealiseerd de indruk gaven dat Hamill er niet bij betrokken was.

Hamill speelde Luke Skywalker wel degelijk
Acteur Graham Hamilton diende als stand-in voor de jonge Luke, terwijl slimme Deepfake-technologie werd gebruikt om Hamills gezicht te verouderen en op het lichaam van de acteur te plaatsen. De stem van het personage werd gesynthetiseerd met een computer, waardoor fans zich afvroegen of de originele Luke Skywalker zelfs wel nodig was.

Nu blijkt dat Hamill wel degelijke op de set aanwezig was. Het lijkt erop dat hij het iconische Star Wars-personage in elke afzonderlijke scène speelde, waarschijnlijk als referentie voor de teams achter de visuele effecten.

Actrice Rosario Dawson deelde een foto vanaf de set met zowel Hamill, Hamilton en een Baby Yoda-pop. Daarna nog meer foto's uit de Disney Gallery-making-off docu die recent op Disney+ verscheen.


Bron: Comicbookmovie

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws