Terugkeer in 'Star Trek: Picard' is niet wat je denkt

Terugkeer in Star Trek Picard is niet wat je denkt

Star Trek Picard brengt de TNG-castleden terug, maar niet zoals je denkt.

Jim Pedd, 7 mei 2022 om 13:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Picard-acteur Patrick Stewart zegt dat de terugkeer van de cast van Star Trek: The Next Generation meer is dan alleen een cameo.
Star Trek: Picard draait om het personage van Patrick Stewart op zeer late leeftijd. In 2020 werd de serie gelanceerd, met onder meer Alison Pill als Dr. Agnes Jurati, Isa Briones als androids Dahj en Soji Asha, en Harry Treadaway als de Romulan Narek. Star Trek: Picard bracht ook personages uit TNG terug, de serie waarin Picard debuteerde.

Star Trek: Picard
Star Trek: Picard seizoen 2 is nu net voorbij. En seizoen 3 is al opgenomen en wordt momenteel afgemaakt door de producenten. Daarin keren onder meer Jonathan Frakes, Marina Sirtis, Brent Spiner, Michael Dorn, LeVar Burton en Gates McFadden terug in hun rollen.

Tijdens een interview met EW vertelde Stewart over de finale van Star Trek: Picard. En hij ging kort in op wat de toekomst brengt.

"We zullen hen allemaal weer zien. Maar het is geen simpele verzameling van castleden, geen reünie. Iedereen heeft een functie en een rol. Dat is alles wat ik kan zeggen, want wat je gaat zien in seizoen 3 is echt heel opwindend. En brengt de personages terug die we al zo lang kennen!"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, TNG, Star Trek, Patrick Stewart

Populair nieuws