Heftige gevechten in trailer 'Cobra Kai' seizoen 5

En het is duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op Netflix staat.

Bram de Groot, 6 mei 2022 10:51

Netflix heeft de eerste trailer voor Cobra Kai seizoen vijf uitgebracht en de releasedatum voor het seizoen onthuld. De populaire actieserie wordt begin september terug verwacht op de streamingdienst.
In het vijfde seizoen zien we wat er gebeurt na de schokkende resultaten van het All Valley Tournament. Terry Silver breidt het Cobra Kai-imperium uit en probeert van zijn "No Mercy"-karatestijl het enige spel in de stad te maken.

Met Kreese achter de tralies en Johnny Lawrence die karate opzij zet om zich te concentreren op het herstellen van de schade die hij heeft aangericht, moet Daniel LaRusso een oude vriend om hulp vragen.

Eerste beelden en terug vanaf 9 september
Cobra Kai seizoen vijf gaat op 9 september in première op Netflix. Hieronder onthulde beelden uit de nieuwe afleveringen.


In de serie Cobra Kai keren Ralph Macchio en William Zabka terug naar hun sterrollen uit de iconische filmfranchise, The Karate Kid. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen tijdens het All Valley Karate Tournament in 1984.Bron: Netflix

Lees meer over: The Karate Kid, Netflix, Cobra Kai, William Zabka, Ralph Macchio

Populair nieuws