Eindelijk goed nieuws voor de fans van 'Taboo' met Tom Hardy

Bedenker Steven Knight komt met hoopvol nieuws: de opnamestart lijkt al gepland.

Bram de Groot, 06-05-2022 11:00

In 2017 verscheen op BBC de serie Taboo van bedenkers "‹"‹Steven Knight, Tom Hardy en (vader) Chips Hardy. Al langere tijd gaat er geruchten over een tweede seizoen en nu is er goed nieuws voor de fans.
Nu lijkt het alsof het wachten bijna voorbij is en fans van de serie kunnen gaan uitkijken naar meer Taboo. Knight legde recent uit dat ze een datum hebben waarop ze verwachten te starten met de opnames voor seizoen twee.

Opnames eind volgend jaar
Tijdens een conventie in Birmingham (via Broadcast), schetste Knight de verwachting dat ze "tegen het einde van volgend jaar" starten met de opnames. Uiteraard is dat nog wel een tijdje wachten. Seizoen twee van de serie lijkt dus niet eerder dan 2024 te verschijnen.

"Ik stel me voor dat de productie tegen het einde van volgend jaar zal beginnen... [Tom en ik] willen allebei graag doorgaan en er zijn veel mensen die willen dat we die richting kiezen. Het was een kwestie van de agenda's op elkaar afstemmen en de beslissingen nemen over waar het naartoe gaat."


In Taboo begint met James Delaney (Tom Hardy) die terugkeert naar Engeland na twaalf jaar in Afrika te hebben gewoond, na de dood van zijn vader, terwijl de oorlog van 1812 met de Verenigde Staten ten einde loopt. Met veertien gestolen diamanten op zak, onderzoekt hij de donkere kant van het 19e-eeuwse Londen, inclusief politieke en zakelijke corruptie, bendes, de ellende van de arbeidersklasse en de toename van de rijkdom van de rijken.

Taboo kijk je nu op Netflix.Bron: broadcastnow

Lees meer over: Taboo, Tom Hardy, Peaky Blinders, Steven Knight, Chips Hardy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie