Deze Marvel Cinematic Universe-series komen nog naar Disney+ dit jaar

Disney+ krijgt toch nog vier toevoegingen in het MCU dit jaar.

Jim Pedd, 09-05-2022 06:37

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Dit jaar konden we tot nu toe van één Marvel Cinematic Universe-serie genieten op streamingdienst Disney+. En worden er nog twee series aan het aanbod toegevoegd. Ook komen er nog twee televisiespecials online te staan op Disney+. We zetten ze allemaal voor je op een rij.
Ms. Marvel (8 juni): Deze televisieserie is de eerste toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe op Disney+ van dit jaar. Er komen zes afleveringen. De serie is een oorsprongsverhaal voor Ms. Marvel, een personage dat begint zonder superkrachten, maar die gaandeweg het verhaal ontwikkelt.

She-Hulk (na de zomer): Deze serie heeft nog geen directe releasedatum, maar schijnt vlak na de zomer uit te komen. She-Hulk krijgt tien afleveringen van elk een half uur en draait om Jennifer Walters. Zij is het beroemde nichtje van Bruce Banner, is als advocaat gespecialiseerd in zaken met supermensen en krijgt zo haar eigen krachten.

Werewolf by Night (Halloween?): Ook van deze special weten we nog niet wanneer deze te zien zal zijn, maar men schijnt te mikken op Halloween. De special is een horrorverhaal dat draait om een man die weerwolf kan worden. En zijn krachten onder controle heeft!

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (december): Deze special van James Gunn komt in december op Disney+ en brengt Star-Lord, Groot, Rocket en Mantis samen voor een fantastisch op de feestdagen gebaseerd verhaal.
Lees meer over: Marvel Cinematic Universe, mcu, Marvel studios, disney plus, ms marvel, She hulk, werewolf by night, the guardians of the galaxy holiday special

Populair nieuws