Hoe scoort 'Moon Knight' tegenover de rest van de Disney+-series van Marvel Studios?

Hoe scoort Moon Knight tegen de rest van het MCU?

Moon Knight is de meest recente toevoeging aan het MCU op Disney+.

Jim Pedd, 9 mei 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios-serie Moon Knight is voorbij. Maar hoe bevalt de serie eigenlijk als we kijken naar alle andere series die tot nu toe verschenen in het Marvel Cinematic Universe, specifiek gemaakt voor Disney+?
We zetten de series op een rij en gebruiken de ontvangst op Rotten Tomatoes als basis.

De ontvangst
We duiken erin!

What If...? (94%): "What If...? mag dan wel weinig toevoegen aan het grotere MCU-narratief, maar de serie maakt een paar verrassende wendingen met geliefde personages en misschien wel de beste actie in de hele franchise tot nu toe."

Hawkeye (92%): "Hawkeye komt langzaam op gang. Maar het street-level geweld is een verfrissende tempowisseling voor het MCU. En de chemie tussen de twee hoofdpersonen is geweldig, zelfs als het plot even nalaat."

Loki (92%): "Een heerlijke afwijking van het MCU zoals we dat kennen. Loki laat zien hoe Tom Hiddleston succesvol de sprong maakt van een geliefde slechterik naar een echte antiheld. Met wat hulp van Owen Wilson. De serie is heerlijk, charmant en gevaarlijk, net als de halfgod zelf."

WandaVision (91%): "Deel een mooie ode aan televisiegeschiedenis, voor een deel een bijzonder mysterie. WandaVision is heerlijk vreemd en een heel gedurfde stap naar televisie van het MCU. En een perfecte showcase voor Elizabeth Olsen en Paul Bettany."

Moon Knight (87%): "De entertainmentwaarde is soms wat meer en soms wat minder. Maar al met al is Moon Knight een prima en verfrissend vreemde toevoeging aan het MCU."

The Falcon and the Winter Soldier (86%): "Boordevol blockbuster-actie en gedurfde karakterontwikkeling. Falcon and the Winter Soldier is een waardige opvolger voor het nalatenschap van Captain America, met een wereldwijde intrige, volwassen sociaal commentaar en heerlijk spel tussen Anthony Mackie en Sebastian Stan centraal."
Lees meer over: Moon Knight, ontvangst, MCU, Marvel Studios, Marvel Cinematic Universe, Disney Plus

Populair nieuws