'Moon Knight' beleefde extreem goede première

'Moon Knight' beleefde extreem goede première

De eerste aflevering van Moon Knight was blijkbaar heel erg in trek.

Jim Pedd, 9 mei 2022 09:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Moon Knight ging eind maart van start op Disney+. Recent werd het prima eerste seizoen van de serie, die behoorlijk los stond van de rest van het Marvel Cinematic Universe, afgerond.

Nu Moon Knight klaar is, krijgen we wat nieuwe statistieken rond de lancering van het eerste seizoen. De site Parrot Analytics meldt dat de Marvel Studios-serie het grootste streamingdebuut van dit jaar tot nu toe beleefd heeft.

Moon Knight
Parrot Analytics meldt dat Moon Knight en Peacemaker beiden een sterk debuut hebben beleefd, maar dat het sterkste debuut toebehoorde aan de serie Moon Knight. Die deed het beter dan welke serie dan ook in de eerste aflevering.

Tegelijk is het wel zo dat Our Flag Means Death minder sterk begon, maar uiteindelijk een groter publiek verzamelde en vasthield dan de eerdere twee series. Met name Moon Knight had het moeilijk met het vasthouden van het publiek.

De toekomst van Moon Knight is niet helemaal zeker. Marvel Studios heeft in elk geval geen tweede seizoen besteld. De vraag is dus hoe het verder gaat.

Wel liet de scène na de aftiteling van Moon Knight al zien dat er nog een interessante toekomst weggelegd is voor de titelheld.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Moon Knight, disney plus, MCU, Oscar isaac

Populair nieuws