search
Recensies 'The Staircase' van HBO Max: Kijken of skippen?
Series / Featured

Recensies 'The Staircase' van HBO Max: Kijken of skippen?

The Staircase van HBO Max blijkt een prima serie die het kijken waard is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week lanceerde HBO Max de eerste drie afleveringen van de nieuwe misdaadserie The Staircase. Die blijken enorm goed ontvangen te zijn.

De serie The Staircase heeft hoofdrollen voor meerdere prijswinnende en genomineerde acteurs. De hoofdrollen zijn voor Academy Award-nominee Toni Collette, Primetime Emmy-nominee Michael Stuhlbarg en Academy Award-winnaar Colin Firth. En blijkt enorm goed ontvangen te worden door critici.

The Staircase-ontvangst
De serie The Staircase blijkt een goedkeuringspercentage van 95 procent te hebben op recensiewebsite Rotten Tomatoes. Een knappe score. Van de 43 recensies in totaal zijn er slechts twee negatief.

Zo schrijft de site Vulture over The Staircase dat de serie "alle verwachtingen overtreft en een heel nieuw perspectief en nieuwe dimensie toevoegt aan een bekend verhaal, en tegelijk een ervaring opbouwt die verschilt van de docuserie."

Vogue meldt dat The Staircase meer een "meta-text dan een moordmysterie" is en behoorlijk opwindend is. De consensus: "The Staircase bevat niet veel verrassingen voor eenieder die zeer bekend is met de oorspronkelijke documentaire. Maar deze dramatisering brengt een vers perspectief en nieuwe gelaagdheid naar het mysterie, evenals het prachtige spel van Colin Firth."

We zouden dus zeggen: kijken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen