Netflix-hit 'Ozark' kan meer series krijgen!

Netflix-hit 'Ozark' kan meer series krijgen!

Er zijn gesprekken gevoerd over meer Ozark en meer series in het universum.

Jim Pedd, 9 mei 2022 10:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De showrunner van Ozark onthult dat de serie wellicht eerder dan je direct zou verwachten een spin-off gaat krijgen van Netflix.
Ozark was gedurende vier seizoenen te zien op Netflix en is bedacht door Bill Dubuque en Mark Williams en gelanceerd in 2017. De serie draait om Marty Byrde (Jason Bateman), een vader uit de suburbs die zijn gezin verhuist naar centraal Missouri, om zijn werk in de witwas-business uit te breiden. Ook volgen we Laura Linney als zijn politiek PR-strateeg en echtgenote Wendy, Sofia Hublitz als dochter Charlotte en Skular Gaertner als zoon Jonah.

Ozark
De serie Ozark rondde op 29 april 2022 het tweede deel van zijn vierde seizoen af. De finale werd door Jason Bateman nog omschreven als "een happy ending, al strompelen ze nu wel".

Desalniettemin is het verhaal echt afgerond voor de familie Byrde. Fans vroegen zich af of er niet meer kan komen in het Ozark-universum en daar lijkt het eigenlijk wel op.

TVLine sprak met showrunner Chris Mundy, die vertelde: "Dat is zeker iets waar mensen het veel over gehad hebben. Maar er ligt nog niets vast. We hebben het geluk dat mensen de serie echt leuk lijken te vinden en dat er interesse voor is."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason bateman

Populair nieuws