'Fear the Walking Dead'-makers willen je pijn doen

'Fear the Walking Dead'-makers willen je pijn doen

Deze aflevering van Fear the Walking Dead neemt het verhaal weer een gemene wending.

Jim Pedd, 10 mei 2022 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Oorlog is uitgebroken in Fear the Walking Dead. En dat brengt slachtoffers met zich mee, verliezen aan beide kanten en soms ook verliezen aan beide kanten.
Alicia Clark en Morgan Jones bereiden zich voor op de strijd tegen Victor Strand. Ze willen zijn Tower met geweld veroveren. Maar afgelopen zondag bracht de aflevering Sonny Boy de eerste grote sterfgevallen. John Dorie Jr. komt om het leven, waarbij hij zichzelf opoffert om een baby te redden en door de gruwelijke Walker-gevulde gracht van Strand te krijgen.

Fear the Walking Dead
John weet dat hij om het leven gaat komen door stralingsziekte en om zichzelf dat lot te besparen redt hij zijn geliefde Mo en brengt hij hem naar Morgan.

"Het is zo moeilijk om deze aflevering te kijken en afscheid te nemen van Keith Carradine. hij is dit personage," vertelde co-showrunner Ian Goldberg tijdens een interview over de aflevering.

"Hij heeft zoveel gewicht en kracht dat hij met zich meebrengt. Hij brengt echt iets met zich mee dat niemand anders zou kunnen. We waren altijd groot fan van zijn werk en zijn indrukwekkende prestaties, dat we hem in de serie hadden. Ons gevoel is ook altijd dat als een personage dood gaat en we afscheid nemen, dat pijn moet doen. Je moet de impact merken, want dan weet je dat je erom geeft."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Ian Goldberg, The Walking Dead

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws