'Legends of Tomorrow' had op deze manier gered moeten worden

'Legends of Tomorrow' had gered moeten worden

De makers van Legends of Tomorrow wilden met Booster Gold de serie redden.

Jim Pedd, 10 mei 2022 om 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dat Donald Faison als Booster Gold te zien was in DC's Legends of Tomorrow, had moeten zorgen voor extra interesse in de serie en hem moeten redden van de annulering. Een mislukt plan, helaas.
Dit onthulde co-showrunner Keto Shimizu, die de serie aan het einde van seizoen 7 wilde verlaten. Op Twitter vertelde hij tegen fans dat het idee was om de interesse in de serie helemaal terug te brengen met Booster Gold. Die verraadt het team aan het einde van het zevende seizoen, waarna het team gearresteerd wordt. Faison zou in seizoen 8 een grote rol krijgen.

DC's Legends of Tomorrow
"DC stond echt naast ons en wilde dat we hernieuwd zouden worden," onthulde Shimizu.

"Zij en Warner Bros. wilden dat we overleefden. We vroegen om een nieuw personage dat het publiek wat 'opwinding' zou geven, en meer kijkers zou trekken. We vroegen om Booster en DC ging akkoord. Allemaal in een poging om de serie te redden."

Voor de finale bleek dat Booster Gold al meermaals aangevraagd werd. "Voor zover ik weet hebben we er bijna elk seizoen wel om gevraagd," aldus Shimizu's collega-showrunner Phil Klemmer. "Het lijkt erop dat we hem niet meer verwacht hadden en wel daarom kregen."

Helaas kon het DC's Legends of Tomorrow niet redden. Nu voeren fans campagne voor een achtste seizoen om het verhaal netjes af te ronden.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Donald Faison, Arrowverse, Booster Gold

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws