search
Tom Holland krijgt als medespeler Jason Isaacs in nieuwe Apple TV-serie
Series / Nieuws

Tom Holland krijgt als medespeler Jason Isaacs in nieuwe Apple TV-serie

De bekende acteur van Lucius Malfidus uit 'Harry Potter' voegt zich bij de cast van de nieuwe Apple TV-serie 'The Crowded Room'.

The Crowded Room wordt langzaam opgevuld met steeds meer sterren. Naast Tom Holland en Amanda Seyfried is er onlangs aangekondigd dat Lior Raz in de nieuwe serie zal spelen. En sinds kort hoort Jason Isaacs ook bij de club.

Jason Isaacs betekent voor vele kijkers een flinke dosis jeugdsentiment. Hij heeft zichzelf onsterfelijk gemaakt met zijn sadistische rol als Lucius Malfidus in de Harry Potter-serie, maar ook als de stem van Admiraal Zhao in de animatieserie Avatar: The Last Airbender.

Inspirerende verhalen over mentale ziektes
Nu zal hij in The Crowded Room gaan spelen van Apple TV, een serie over waargebeurde verhalen over mensen met mentale stoornissen. Filmwebsite Deadline deelde al eerder meer over de inhoud van de serie.

Deadline: "'The Crowded Room' is een anthologieserie dat inspirerende verhalen zal onderzoeken over mensen die worstelen en leren te leveren met mentale ziektes. De tiendelige serie zal gebaseerd zijn op het leven van [Akiva] Goldman, en is geïnspireerd door Daniel Keyes' biografie 'The Minds of Billy Milligan'.".

Isaacs zal de rol van Jack Lamb gaan vertolken in de serie. Veel is er verder nog niet bekend over de serie, en helaas moet men het, naast de bekendmaking van deze sterrencast, nog eventjes doen zonder releasedatum.

Aanbevolen artikelen