search
Disney+ wordt duurder én krijgt advertenties
Series / Nieuws

Disney+ wordt duurder én krijgt advertenties

Disney kan ook niet ontkomen aan dit jammerlijke nieuws en deze trend.

Disney-baas Bob Chapek heeft onthuld dat sneller dan je denkt de prijs van de streamingdienst Disney+ omhoog zou kunnen gaan.

Tijdens de investeringsdag op woensdag sprak de CEO van The Walt Disney Company dat de prijzen omhoog kunnen gaan. Vorig jaar al ging die omhoog en reageerden fans en gebruikers boos. Vooral omdat er niet eens zo heel veel nieuwe content verschijnt op de streamingdienst.

De prijs van Disney+
Disney+ gooit de prijs omhoog naar eigen zeggen omdat het nodig is de stijgende prijzen te compenseren. Disney krijgt wel nog altijd meer en meer abonnees.

"Zoals je weet, lanceerden we met een extreem aantrekkelijke openingsprijs op Disney+ en zijn we erg comfortabel geweest met de prijs-waarderelatie die we aangeboden hebben. En zoals je weet, geven we meer geld uit aan onze content, en geloven we dat we daarom nog altijd onze prijs kunnen aanpassen," aldus Chapek.

Zo wordt ook gekeken naar de mogelijkheid om advertenties toe te voegen, zodat gebruikers die een goedkoper abonnement willen van die mogelijkheid gebruik kunnen maken.

Aanbevolen artikelen