Netflix maakte er een topweek van vol nieuwe series

Netflix maakte er een topweek van vol series

Dit is allemaal nieuw in het aanbod van Netflix sinds deze week.

Jim Pedd, 13 mei 2022 om 09:07

Druk dat het was op Netflix deze week! We hebben voor de streamingdienst wel heel veel nieuwe series die we kunnen melden. Laten we er maar meteen in duiken.
The Flash (S08E13): Nu vrijwel het hele Team Flash wordt aangevallen, wil Frost een einde maken aan de pijn van Caitlin door de anti-Deathstorm te worden.

Riverdale (S06E13): De mist trekt op, maar een boosaardige kracht heeft nu macht en invloed: de vrienden moeten absurde bibliotheekkosten betalen en kostbaarheden worden in beslag genomen.

Better Call Saul (S05E05): Gus wordt ongedurig terwijl hij wacht totdat Lalo iets doet. Kim weet informatie los te krijgen van een oud-collega. Howard wordt strijdlustig.

The Circle (4 seizoenen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Irmandade (2 seizoenen): Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.

MaveriX (1 seizoen): Tieners op crossmotoren gaan in de lucht de strijd aan met hun tegenstanders. Ze halen het beste in elkaar naar boven en proberen alles te winnen in deze snelle serie.

Workin' Moms (seizoen 6): Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Brotherhood (seizoen 2): Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.

42 Days of Darkness: In een Chileens stadje doet een vrouw verwoede pogingen om haar zus te vinden te midden van een mediastorm en het politieonderzoek. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Savage Beauty: Een mysterieuze vrouw zoekt wraak voor haar tragische verleden en besluit zich in te bedden bij een machtige familie met een wereldwijd beauty-rijk, en duistere geheimen.

Bling Empire (seizoen 2): Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

The Life and Movies of Erşan Kuneri: Een bekend figuur in erotische cinema besluit uit te breiden naar andere genres.

The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekende Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.

New Heights: Bedrijfsadviseur Michi Wyss erft de noodlijdende boerderij van zijn overleden vader en moet zijn plattelandsverleden — en de toekomst van zijn familie — onder ogen zien.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws