'Squid Game' wordt nog veel gruwelijker

'Squid Game' wordt nog veel gruwelijker

Squid Game blonk in zijn eerste seizoen al uit in de gruwelijkheden en dat wordt nu nog erger.

Jim Pedd, 13 mei 2022 om 08:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Squid Game-bedenker Hwang Dong-hyuk belooft dat er dodelijke nieuwe uitdagingen zitten in het tweede seizoen van de serie. Die zijn nog dodelijker en beter dan het eerste seizoen!
Tijdens een interview met The Playlist vertelde Dong-hyuk dat hij al scènes voor seizoen 2 van Squid Game gevisualiseerd heeft. "Ja, er zijn er een paar. Maar ik wil geen spoilers geven."

Squid Game
"Ik kan je wel zeggen dat er nieuwe games komen. Zelfs beter games dan in het eerste seizoen, die eraan zitten te komen."

Netflix gaf in januari 2022 groen licht voor het tweede seizoen van Squid Game. Vragen kwamen direct op hoe de serie verder zal gaan, maar daar heeft Dong-hyuk nog niets over verteld. Er is slechts één castlid waarvan we zeker weten dat het terugkeert: Lee Jung-Jae als Seong Gi-Hun. Het idee is ook om sommige dode personages uit Squid Game seizoen 1 terug te halen.

Dong-hyuk schreef het eerste seizoen van Squid Game helemaal zelf en werkt nu dus aan het tweede seizoen. Hij benadert het, net als het eerste seizoen als een grote, acht uur durende film.
Bron: CBR

Lees meer over: Squid Game, netflix, gruwelijk

Populair nieuws