Abrupt zijn 6 grote tv-series in één keer gecanceld

Zes grote tv-series in één keer gecanceld

De zender The CW ziet zich genoodzaakt heel wat series stop te zetten.

Bram de Groot, 13 mei 2022 11:33

De studio's en tv-zenders die onderdeel zijn van WarnerMedia hebben op dit moment te maken met ingrijpende veranderingen. Dit komt door de merge tussen WarnerMedia en Discovery, Inc. Ook zender The CW ontspringt de dans niet.
Via Comicbook.com wordt duidelijk dat zes bekende en onder de fans geliefde series zijn geannuleerd door The CW. De DC-superheldenserie Naomi komt al na één seizoen tot een einde. Ook de herstart van Dynasty stopt en wel na vijf seizoenen.

De reboot van The 4400 stopt na slechts één seizoen en de reboot Roswell, New Mexico wordt na vier seizoenen afgerond. The CW's Charmed sluit zijn reeks ook af met vier seizoenen en dat doet In the Dark eveneens.

Veel series gestopt bij The CW
Deze annuleringen volgen op het nieuws dat Batwoman en DC's Legends of Tomorrow ook niet zijn verlengd door The CW. Er zijn nu dus al acht series gecanceld in korte tijd.

Er wordt nu gespeculeerd dat The CW in de verkoop gaat. The CW heeft nu nog wel series als The Flash en Superman & Lois en er wordt gewerkt aan seizoen 1 van Gotham Knights. Andere aankomende series zijn de Walker spin-off Walker: Independence en de Supernatural prequel-spin-off The Winchesters.

Bron: comicbook

Lees meer over: The 4400, Naomi, Dynasty, Charmed, Batwoman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws