Vertrokken actrice 'Bridgerton' is nu al vervangen

Hannah Dodd uit Anatomy of a Scandal volgt Ruby Stokes op.

Bram de Groot, 13 mei 2022 10:55

Volgens Deadline is Anatomy of a Scandal-actrice Hannah Dodd aangetrokken om deel te nemen aan het komende derde seizoen van Bridgerton. Dodd vervangt Ruby Stokes voor de rol van Francesca Bridgerton in Netflix' populaire romantische drama.
Het vertrek van Stokes is te wijten aan een andere Netflix-serie, getiteld Lockwood & Co., waarin de actrice de hoofdrol gaat spelen.

Aangezien het laatste seizoen nog redelijk recent online verscheen, zijn verhaaldetails over de derde reeks schaars. Na Daphne en Anthony is het ook nog steeds onduidelijk wie de volgende hoofdpersoon zal zijn onder de overgebleven ongehuwde broers en zussen.

Bridgerton seizoen twee is gebaseerd op het tweede boek van Julia Quinns Bridgerton-romans, getiteld The Viscount Who Loved Me. De roman draait om het streven naar een geschikt huwelijk voor de oudste broer of zus van Bridgerton, Anthony, die in de serie wordt gespeeld door Jonathan Bailey.

Veel namen in de Netflix-topserie
De cast voor Bridgerton bestaat uit Phoebe Dynevor, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter en Harriet Cains.

Ook terugkerend is Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown. In het tweede seizoen zijn ook Shelley Conn, Calam Lynch, Charithra Chandran, Rupert Young en Rupert Evans te zien.Bron: Deadline

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Simone Ashley, Kate Sharma, Jonathan Bailey

Populair nieuws