'Virgin River' seizoen 4 binnenkort te streamen op streamingdienst Netflix

'Virgin River' seizoen 4 verschijnt binnenkort

Fans van de reeks kunnen zich opmaken voor de komst van het vierde seizoen...

Geoffrey Ketels, 18 mei 2022 om 12:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Virgin River kan rekenen op heel wat populariteit. Voor heel wat mensen geldt dan ook dat ze reeds vol verlangen uitkijken naar het verschijnen van het vierde seizoen. Dat vierde seizoen komt er deze zomer aan!
De eerste officiƫle synopsis heeft reeds een tipje van de sluier gelicht met betrekking tot het aankomende, nieuwe seizoen. Zo wordt bijvoorbeeld duidelijk dat Jack nog altijd niet helemaal zeker is van het vaderschap. Daarnaast verschijnt er ook een nieuwe, knappe arts op het toneel. Ook hij wil graag een gezin stichten en dat blijkt de situatie er niet bepaald eenvoudiger op te maken, in tegendeel.

Het spreekt voor zich dat ook het vierde seizoen van Virgin River niet alleen maar draait rond de personages van Mel en Jack. Ook met de andere personages uit de reeks, waaronder Brie en Hope staat er weer heel wat te gebeuren. Voor Hope geldt bijvoorbeeld dat ze nog steeds herstellende is. Daarnaast zou Brie onverwacht een betere kijk krijgen op het criminele leven van Calvin.

Juli
Bovenstaande klinkt allemaal reeds ontzettend veelbelovend! Het is dan ook absoluut uitkijken naar het verschijnen van het nieuwe seizoen van deze reeks, maar wanneer mogen we deze nu precies verwachten? In juli van dit jaar zo blijkt. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat het vierde seizoen te streamen zal zijn vanaf 20 juli.

Heb je de voorgaande seizoenen van Virgin River nog niet gezien? Dan zijn deze uiteraard nog steeds te bekijken op streamingdienst Netflix!

Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws