search
'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown belooft antwoorden in seizoen 4
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown belooft antwoorden in seizoen 4

In een recent interview heeft Stranger Things-ster Millie Bobby Brown belooft dat we antwoorden gaan krijgen in het vierde seizoen van de serie.

Het is bijna zover: Stranger Things seizoen 4 zit eraan te komen. Millie Bobby Brown, die Eleven speelt in de serie, geeft aan dat we eindelijk antwoorden kunnen verwachten in dit aankomende seizoen.

Na het bekijken van de trailer van seizoen 4 van Stranger Things zullen fans zeker de nodige vragen hebben. Aan het begin van het seizoen moet Eleven wennen aan haar nieuwe woonsituatie, ziet het ernaar uit dat haar krachten nog niet terug zijn gekeerd en om het nog erger te maken wordt ze ook nog nog eens gepest.

Antwoorden in seizoen 4
Millie Bobby Brown schoof onlangs aan bij Jimmy Fallons late night show om over de Netflix-hit te praten:

"Zonder twijfel een hoop antwoorden - veel huilen, veel lachen. Centraal staat, ook als slagzin van de verhaallijn, dat dit het begin van het einde is. We nemen een diepe duik in het verhaal van Eleven, en waarom ze is wie ze geworden is met de mensen om haar heen. Ook zien we hoe Eleven haar eigen persoon wordt, daar gaan we dit seizoen veel van zien."

Onlangs sprak haar collega Sadie Sink, die Max Mayfield speelt in Stranger Things, ook al uit over het vierde seizoen van de serie. Ze gaf aan dat dit het "meest bizarre seizoen is tot nu toe," en dat "de schaal grootser is dan ooit."

Stranger Things seizoen 4 is vanaf 27 mei op Netflix te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen