'Grey's Anatomy' kan nog lang doorgaan!

'Grey's Anatomy' kan nog lang doorgaan!

Grey's Anatomy kan nog veel langer door dan je misschien wel zou denken.

Jim Pedd, 16 mei 2022 19:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het gerucht gaat dat Grey's Anatomy seizoen 19 het einde van de serie zal zijn. De show is de langst lopende scripted primetime show van ABC en al sinds 2005 te zien.
Al die jaren volgen we Ellen Pompeo als Dr. Meredith Grey en hebben we heel wat bekenden zien passeren. Er zijn slechts drie mensen gebleven in die jaren: James Pickens Jr., en Chandra Wilson. Zij vertelt nu dat de serie nog prima jarenlang door kan gaan.

Grey's Anatomy
Het verhaal is dat Grey's Anatomy misschien tot een einde komt, nu er voor het tweede jaar op rij slechts één nieuw seizoen besteld is. We horen al langer dat Ellen Pompeo twijfelt over een mogelijk vertrek.

Tijdens Good Morning America vertelde gastheer Michael Strahan dat "het gerucht gaat dat seizoen 19 het laatste wordt". Waarop Wilson zegt: "Is dat wat de geruchten zeggen?" Ook zien we haar diep zuchten.

"Besteed maar geen aandacht aan Strahan. Hij heeft geen idee waar hij het over heeft. Dat is alles wat ik zeg, en dat zeg ik. Hier en nu. Strahan heeft geen idee waar hij het over heeft."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo, Chandra Wilson

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws