search
Premièredatum 'She-Hulk' eindelijk onthuld?

Premièredatum 'She-Hulk' eindelijk onthuld?

Deze zomer krijgen we naar alle waarschijnlijkheid niet één, maar twee Marvel-series!

Zilko Tarici
De premièredatum van She-Hulk lijkt per ongeluk te zijn onthuld door Disney. Op de Britse site van Disney stond namelijk plots een datum voor de serie vermeld!.

De datum in kwestie is 17 augustus en zou zomaar eens kunnen kloppen, want de timing is erg logisch. In juni verschijnt namelijk Ms. Marvel, gevolgd door de release van Thor: Love and Thunder in juli. Marvel-fans blijven dus het hele jaar door op hun wenken bediend worden.

Een bomvol jaar
Na She-Hulk verschijnt in november nog Black Panther: Wakanda Forever en in december de Guardians of the Galaxy Holiday Special. Een goede releasestrategie van Marvel Studios? Wij vinden van wel!

Tatiana Maslany (Orphan Black) speelt She-Hulk in de serie en haar mede-acteur Tim Roth, die we kennen als Abomination, had tijdens een recent interview niks dan lof voor de actrice:

"Ze is geweldig. Ik ben elke dag weer stomverbaasd hoe goed ze haar dialogen onder controle heeft en hoe geweldig ze acteert. En ze is grappig. Een goede acteur herken je vaak aan de humor die hij of zij een rol weet mee te geven."Aanbevolen artikelen