De nieuwe Marvel-serie 'She-Hulk' zou een zooitje zijn

Nieuwe geruchten over She-Hulk zijn niet bepaald hoopvol te noemen.

Bram de Groot, 17-05-2022 12:05

Uiteraard moet onderstaande met een korreltje zout genomen worden, aangezien we wel vaker negatieve berichtgeving zien die uiteindelijk niet of slechts beperkt waar blijkt te zijn. Dit keer zou het een zooitje zijn bij de Marvel-serie She-Hulk.
She-Hulk, met Primetime Emmy-winnaar Tatiana Maslany (Orphan Black; Stronger) in de hoofdrol, is een opvallende serie van Disney+ en Marvel Studios. Niet alleen omdat er heel wat Marvel Cinematic Universe-connecties in de serie zitten, maar ook omdat de serie omschreven wordt als een komedie.

Jeff Sneider van The Ankler zei eerder dat er heel wat problemen waren tijdens de productie. "Ik heb geen goede dingen van achter de schermen gehoord," aldus Sneider. Dit zou kunnen verklaren waarom de serie later lijkt te verschijnen dan gepland.

She-Hulk een puinhoop?
Nu is er het bericht van voormalig The Hollywood Reporter-redacteur en mede-oprichter van Puck Matthew Belloni dat bovenstaande bevestigt. Ook hij meldt nu dat het achter de schermen "een puinhoop" is.

Belloni: "Het aanstaande She-Hulk is naar verluidt een puinhoop. Ik heb gehoord - zelfs met Mark Ruffalo in een kleine rol - dat de serie net als Ms. Marvel een grote test voor fans. Niemand zegt dat Marvel's tv-output in de problemen zit, maar het is iets om in de gaten te houden."

De inzet voor She-Hulk is groot, aangezien het personage gezien kan worden als de opvolger van de Hulk a.k.a. Bruce Banner (Mark Ruffalo) die dus ook kort in de serie te zien is.Bron: The Town

Lees meer over: She Hulk, Mark Ruffalo, Avengers, Tatiana Maslany, Jameela Jamil

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in